liliom

Liliom

Gyermekek száma:16 fő

 

Óvodapedagógusok:

  • Molnár Orsolya (Orsi néni)
  • Varga Aliz (Aliz néni)

Dajka:

  • Keszegné Málnási Olga

“Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi: játszik. De mi már tudjuk mire megy ki a játék. Arra, hogy a világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljon belőle.”

(Varga Domonkos)

A Liliom csoportban nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeket szeretetben neveljük. A vallásos nevelés jó keretet ad ehhez és az érzelmi nevelés mélysége is sokat segít, hogy minden körülmények között odafigyeljünk egymásra.

Szeretetteljes légkörben, nyugodt, békés környezetben a kicsik is sokkal könnyebben fogadják be az új ingereket. Szeptemberben indult csoportunkba, 15 kiscsoportos érkezett. A beszoktatás után, az óvodában folytatódik a család nevelő munkája. Célunk a gyermek testi-lelki-szellemi fejlődésének előmozdítása, amihez sokféle játékos és változatos tevékenységet biztosítunk.

Úgy gondoljuk, hogy az óvodai élmények hosszan meghatározzák a gyermek életét, ezért fontos nekünk, hogy családias, derűs, biztonságot nyújtó környezetben, minél több jó élményben legyen részük.